Vlooien bij je hond of puppy

Vlooien zijn voor jezelf erg vervelend  maar vooral voor je huisdier. Je moet dan ook zo snel de vlooien vernietigen. Vlooien zijn meestal  1-3 mm groot. Als uw hond of puppy vlooien heeft, heeft hij hoogst waarschijnlijk de “kattenvlo” wat ook wel “Ctenocephalides felis” wordt genoemd. Deze vlo kan overspringen op mensen. Daarom is het zeer belangrijk om direct actief te ondernemen als je hond vlooien heeft.

Vlooienbeten

Van een vlooienbeet merkt  de hond vrij weinig. Na enige tijd treed er jeuk op. Die wordt veroorzaakt door wat de vlo inspuit in de bijtwond. Een vlooienbeet kan aanvoelen als een muggenbult. Als de vlooienbeet eenmaal begint te jeuken wordt het een duidelijke jeukbult.

Medicijnen tegen vlooien

Een goed anti-vlooienmiddel  is “Advantage voor honden”. Dit product stopt dankzij de supersnelle werking het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten.  En volwassen vlooien zijn binnen een uur dood. Dit is nog voordat ze eitjes kunnen leggen. Dit middel werkt via druppels op de huid, je hoeft je hond dus geen vervelende pillen te geven.

Advantage voor honden kun je hier veilig en snel bestellen

Bestellingen die voor 12:00 (maandag t/m vrijdag) afgerekend zijn, zullen in de meeste gevallen dezelfde of volgende dag naar je verstuurd worden. Zo is je hond snel van de vlooien af.